Enviaments – Com Funcionem

Enviem a domicili a tota la península, Illes Balears (excepte Formentera) Portugal i França, respectant la cadena de fred.

Sento que és important prendre consciència de com som d’afortunats i recordar que t’estem enviant uns aliments que són medicina per al nostre cos. La teva comanda acull els nombrosos avantatges d’un producte únic a Espanya, però comporta també certes limitacions logístiques, per l’escassetat del producte (sí, clarament ets un afortunat@ 🙂 ) i les possibilitats dels transportistes.

Lliurament de comandes

La nostra política consisteix a fer brou tres cops per setmana, i agrupar tots els enviaments en tres repartiments setmanals, fem lliuraments dimarts, dimecres i divendres. Horari de lliurament de la comanda de 9 h a 13:30 h.

SI TENS PREDISPOSICIÓ PER ALGUN DIA POTS INDICAR-HO A L’APARTAT NOTES DE LA COMANDA A FINALITZAR COMANDA

Transport en fred

Treballem amb SEUR fred per a totes les comandes

És important que estigueu el dia de lliurament de la vostra comanda dins la franja horària, SEUR Frio per ara només ens ofereix la possibilitat d’horari de matí, de 9 h a 13:30 h

Alguns clients que no poden estar al seu domicili, el que fan és rebre el paquet al seu lloc de treball, si no tenen nevera, s’emporten de casa una bossa o caixa isotèrmica amb acumuladors de gel per assegurar-se la conservació de l’aliment fins i tot la seva arribada a casa.

Despeses d’enviament

Per a tots els enviaments al territori nacional peninsular tenim una tarifa plana de 7,99 €, sense importar el pes de la teva comanda. Per a Portugal peninsular el cost és d’11€, també sense importar el pes de la teva comanda.
Els enviaments a les Balears (excepte Formentera) i a França tenen un cost en funció del seu pes. En finalitzar la teva compra i seleccionar aquesta destinació, el nostre sistema t’informarà de la tarifa que correspongui.

Fins a 3 kg — 25,00 €

De 3 a 5 kg — 32,17 €

De 5 a 10 kg — 50,11 €

De 10 a 15 kg — 68,05 €

De 15 a 20 kg — 85,98 €

*Pots consultar el preu per a comandes de més de 20 kg escrivint a info@cousalut.com

Pots estalviar-te les despeses d’enviament si vius a prop nostre i vens a recollir-lo a la nostra botiga o bé si fas una comanda superior a 150 € (només territori nacional peninsular). Una altra opció és anar a comprar els nostres productes en algun dels nostres establiments col·laboradors, botigues on venen els nostres aliments i solen tenir sempre, encara que també et recomanem trucar abans per si de cas no vagis i resulti que se’ls ha acabat.

Data de lliurament

T’escrivim sempre un correu personalitzat on t’indiquem el dia de lliurament previst, si tens algun inconvenient sempre es pot canviar, no hi ha cap problema.

Heu de tenir en compte que som una petita empresa, amb una producció també limitada, on tenim el brou que tenim, només i de vegades això pot ocasionar una mica d’espera, sobretot en èpoques de més fred.

Important: si la teva comanda és per a les Balears i França, has d’afegir un dia més a la data de lliurament que figura a la pàgina, i si la teva comanda és per a Portugal, podria arribar a la data indicada o un dia més tard, ja que l’agència de transports no garanteix l’enviament a 24 hores al Portugal. T’assegurem que l’espera valdrà la pena.

*Si resulta que és festiu a la teva comunitat i no a la nostra probablement també s’endarrerirà un dia el lliurament.

Lloc de lliurament

El paquet arribarà a l’adreça indicada com a adreça de lliurament, per això és important que t’hi trobis el dia del lliurament, i que ens proporcionis un telèfon de contacte fiable al qual el transportista et pugui trucar si no troba la teva ubicació. El transportista de l’empresa de transport amb què treballem farà fins a 2 intents de lliurament, un el dia acordat per al lliurament i si no hi fossis, torna a passar l’endemà. No et preocupis, durant el temps transcorregut entre els intents de lliurament la teva comanda romandrà emmagatzemada en fred i sense trencar la cadena de fred.

És molt important que, després de rebre el paquet, comproveu immediatament que tot ha arribat en perfectes condicions. Si observessis algun desperfecte a la caixa, indica’l a l’albarà de l’agència de transport abans de signar-lo, i envia’ns una fotografia de l’albarà i de la teva comanda perquè puguem cursar la reclamació corresponent amb el transportista.

Punts de venda

Tenim la sort que cada cop més botigues ofereixen els nostres productes.

Detallem els diferents punts de venda que tenim ara per ara en aquest enllaç punts de venda.

Et recomanem que contactis abans amb la botiga per assegurar-te que els queden els nostres productes i que no facis un viatge en va.

DEVOLUCIONS

En els danys pel transport o errors a la composició de la comanda. Admetem devolucions per danys provocats durant el transport i si s’ha enviat per error un producte que no s’hagués demanat.

Les caixes surten de les nostres instal·lacions en perfectes condicions. Si en el moment del lliurament s’aprecia de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d’enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys al transport, tens dret a la devolució del producte sense cap càrrec. Si has rebut un producte que no havies demanat, tens també dret a la devolució sense cap càrrec.

Si us plau, fa una foto als productes defectuosos de la comanda incorrecta i envia’ns-la perquè entenguem millor el problema ocasionat i puguem millorar els nostres repartiments en el futur.

WhatsApp: 635 15 71 87

Email: info@cousalut.com

Què fer per tornar una comanda

Per gestionar la devolució de la comanda posa’t en contacte amb nosaltres per email a info@cousalut.com posar o trucant al 635 15 71 87 (també disponible per WhatsApp), facilitant el teu número de comanda, el producte a tornar i la raó per la qual es fa aquesta devolució. El nostre horari d’atenció telefònica és de 9 h a 13 h de dilluns a divendres.

Termini de devolució

El termini per gestionar la devolució per defectes o errors a la recepció de la comanda, serà de 24 hores des de la seva recepció.

Desistiment d’una comanda realitzada

Pel caràcter perible dels nostres productes, no és aplicable el dret de desistiment, devolució o canvi, tal com s’indica a l’excepció “d” exposada a l’article 103 relatiu a les “Excepcions del dret de desistiment” del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries: “El subministrament de béns que es puguin deteriorar o caducar amb rapidesa”.

No obstant això, en cas de detectar alguna incidència relacionada amb la quantitat, qualitat o estat dels productes comprats, contacta en les següents 24 hores a la recepció de la comanda per comunicar la incidència a través de quin correu podem posar o trucant al 635 15 71 87 (també disponible per WhatsApp). El nostre horari d’atenció telefònica és de 9 h a 13 h de dilluns a divendres.

PUNTS DE VENDA

Cómo llegar

directions car directions walking directions transit directions bike
mostrar opciones ocultar opciones