crema de verduras ecológicas de Caldo santapaciencia
Mercè Parcerisa

Sobre Nosaltres

WhatsApp Image 2023 06 09 at 19.27.18

Soc la fundadora de l’empresa COUSALUT, que va començar l’estiu del 2017.
Vaig iniciar l’empresa fent menús saludables per emportar, després el gener del 2019, vaig treure a la venda el brou d’ossos Santapaciencia i a finals del 2023 vam deixar de fer els nostres menús saludables per dedicar-nos plenament a fer brou d’ossos i cremes de verdures.
Tot aquest follet es va començar amb els meus avis, ja que ells van crear una carnisseria ja fa més de 60 anys, després van seguir els meus pares i en acabat vaig seguir jo fins a mitjan 2023 que també vaig deixar de treballar-hi per poder dedicar totes les meves energies i esforços amb el brou d’ossos.

I per què és que faig això?, per què emprendre?

No em considero millor que ningú. Sento que estic en aprenentatge constant d’aquell viatge fantàstic que és la vida. Em considero cul inquiet, cercadora incansable de tot allò relacionat amb la salut, benestar i evolució de l’ésser humà a tots els nivells, físics i espirituals.
Estimo compartir. I la vida m’ha portat fins aquí, fer brou d’ossos pel món 😉
Per mi és important veure la vida a llarg termini, considero que l’esforç i la força de voluntat són primordials per assolir objectius. Un escriptor Nord-americà, que m’agrada citar, G. Michael Hopf, va dir:
“Els temps difícils creen homes forts, els homes forts creen bons temps, els bons temps creen homes febles, els homes febles creen temps difícils”
Si li faig un símil amb el qual és per a mi l’emprenedoria, ja que té molt de sentit, perquè emprendre no és gens fàcil, tens obstacles, i és molt complicat, més si a sobre ets mare de família nombrosa, dona d’un altre emprenedor que viatja constantment i pluriempleada, no resulta fàcil, però sense aquests obstacles, sense aquests temps difícils doncs no arribaríem a on estem arribant, no ens incomodaríem, no passaríem mesos i anys sense ni un dia de descans, i no valoraríem tot el que hem aconseguit.
Emprendre, doncs, com dic, no és fàcil, però sí que és gratificant, primer i el més important, perquè amb el teu projecte pots ajudar a millorar l’estat de salut d’algunes persones o fins i tot acompanyar-los en els darrers dies de vida, això no té preu. Perquè et superes dia a dia, perquè aprens moltíssim, de la vida i sobretot d’un mateix.

merce show cooking 1

Desitjo de tot cor que trobis a Cousalut, a Caldo Santapaciencia, una empresa, una marca, en què puguis confiar.

  • Ja que tot allò que servim està preparat i cuinat per nosaltres.
  • Ja que sabem d’on venen els ingredients i sabem com cuinar-los!
  • Perquè tenim en compte molts aspectes per aconseguir la millor versió dels nostres productes; cuinem amb aigua filtrada Kangen, amb un ph alcalí de 9,5; oli d’oliva ecològic Migjorn del nostre municipi; sal marina sense refinar; verdures ecològiques i per descomptat els millors ossos 😉
  • Perquè tot el nostre procés de fabricació és artesanal.
la nostra botiga
CALDO DE HUESOS SANTAPACIENCIA DE HUESOS EOLÓGICO

El meu equip

El vull conèixer

Marlene Contreras

RESPONSABLE DE PRODUCCIÓ

Ermínia Altarriba

DISSENYADORA GRÀFICA

Anna Escobet

PUBLICITAT I XARXES SOCIALS

Joan Casellas

RESPONSABLE BOTIGA ONLINE

Te cuento cómo hacer caldo de huesos

Col·laboradors

Agradecemos el apoyo de grandes profesionales y referentes del mundo de la salud, que consumen nuestros super alimentos en su día a día y los recomiendan

Interessant
Carlos Stro


Carlos Stro

Autor del best-seller a Amazon: “Dieta Cetogènica: El Protocol d’una Alimentació Efectiva” i “Superviure” i director de recerca al Nutridoctor Center als Estats Units.

He de reconèixer que la cuina no em fa bé i un dels meus aliments favorits és el brou d’ossos. Sincerament, crec que menjar és un acte sagrat en el qual nodrim l’Univers d’éssers vius que ens habita, unes 37 bilions de cèl·lules i quintillons de mitocondris. No com per satisfer els meus desitjos personals en perjudici de les meves cèl·lules. Des d’aquest punt de vista, el brou Santa Paciència és un dels aliments més nutritius amb unes característiques molt especials:

· Aporta aigua filtrada sense fluorurs, difícil de trobar avui dia tret que un disposi d’un sistema apropiat.
· Perfil d’aminoàcids molt especial, ric en glicina, prolina i hidroxiprolina, que tenen una funció antioxidant i antiinflamatòria molt important, així com de comunicació intercel·lular.
· Greixos saludables i aliment cetogènic.
· És una empresa familiar que utilitza ingredients naturals d’animals de pastura que es cuinen durant més de 24 hores.

Especialment, el faig servir com a primer menjar del dia dins del meu protocol de dejuni intermitent, en el qual només com de dia i esmorzar una hora després de la sortida del Sol. També per trencar dejunis prolongats. I també ho recomano als esportistes d’elit i, en general, a tothom que busqui una alimentació saludable.

Endika Montiel

Tècnic superior en dietètica i un lluitador pel que fa a la millora de la salut de les persones.
Per mi la incorporació dels vins d’ossos ha significat un abans i un després en la meva Salut i la dels meus.
Fa uns anys coneixia aquest superaliment i avui és el primer que recomano a les persones per millorar els seus problemes digestius!

Per tota la quantitat de micronutrients, minerals i aminoàcids que té, com és la glicina, podria ser un MEDICAMENT!!

El problema que té el brou d’ossos és que no tenim temps per cuinar-lo en un món que va tan de pressa. Però quan vaig descobrir Santa Paciència i vaig tenir l’oportunitat de conèixer la seva manera de treballar, la seva matèria primera i instal·lacions, vaig solucionar aquest gran problema. Sabent sempre que la meva recomanació és honesta i real. Gràcies ❤️

photo 2022 11 28 18.33.45 e1685176627705


IMG 5450


Em diuen Morenini

Em dedico a acompanyar les dones que, com jo, arriben als 50, perquè s’adonin que aquesta 2a meitat de la vida pot ser la millor, amb un petit canvi d’enfocament i hàbits senzills d’incorporar. Un d’ells és el brou d’ossos Santapaciencia, que ens ajuda amb el seu col·lagen a no ser “velles i pelleges” sinó a mantenir un cos jove i atractiu, si a més a més el combines amb una vida activa i plena d’il·lusió. La Mercè ens ho posa fàcil no només amb el brou sinó amb les cremes de verdures que fa a partir d’ell i fins i tot amb el seu superhidratant “greix per a la pell”, que aporta llum i bellesa a la nostra imatge.

Ana Moreno, autora d'”Anticipa’t a la Menopausa, gaudeix millorant i converteix-te en (gairebé) top model” i de “Sigues més bella i vital a partir dels 45 i gaudeix d’una 2a joventut en la teva maduresa”, publicat per l’Ed – Planeta.

Pots contactar a ana a ana@anamoreno.com o a través del seu Instagram @anamorenini

El meu nom és Maria del Mar Molina

Fundadora i CEO del Moviment Ancestre-Modern, Mentora i Coach de Nutrició i hàbits. Dedicada a servir ajuda a aquelles persones que estiguin disposades a començar un canvi de paradigma, per recuperar la salut i el físic.

«LA NUTRICIÓ NO ÉS NOMÉS MENJAR, però no podem oblidar que el menjar és important. Aquesta és una de les raons per les quals a la meva nevera no pot faltar Caldo SantaPaciencia, un brou amb propietats extraordinàries. Sòl cal afegir un got brou cada matí abans de començar a esmorzar. Altres vegades es converteix en el meu esmorzar, al costat d’un ou. Els meus assessorats i pacients també ho experimenten, sobretot aquells que pateixen de patologia a la microbiota intestinal i intestí.
Cal destacar, que fins i tot per a aquelles persones que conviuen amb gossos i gats, també els hi podem aportar aquest superaliment. Ho agrairan.

Maria del Mar Molina 1 1 e1683709639243


uri


Uri Tribaluri

Soc un tio normal que sempre ha tingut problemes digestius. A més he patit dolor crònic i molèsties articulars durant més de 15 anys, i en tots dos casos mai no vaig trobar la solució en els protocols convencionals, de fet empitjoraré amb ells. Després d’anys buscant i provant coses vaig trobar la solució definitiva amb una alimentació basada en carn vermella i una manera d’entrenar el cos poc convencional. En veure que aquestes eines poden ajudar altres persones em dedico a divulgar i ajudar tantes persones com sigui possible. No has de viure amb un cos fràgil, rígid i amb dolor, el mateix amb les teves digestions, han de ser perfectes.

Ibai Gómez

243996570 393675615691292 2082608749981312957 n